Pomprevisie plus (Pomp coating PLUS)

Gladder dan staal, slijtvaster, slagvaster, beter bestand tegen chemicalien. Wie twijfelt er nog over de superieure eigenschappen van de nieuwe generatie composietmaterialen die gebruikt worden in de nieuwe en te reviseren pompen.

Gespecialiseerd in het repareren

SMIT Technicoat heeft zich gespecialiseerd in het repareren en inwendig beschermen van pompen. Een complete pomprevisie kan daarom in nauwe samenwerking met andere onderhoudsleveranciers door SMIT Technicoat worden verzorgd.

hoogwaardige keramische composieten

Voor een optimale bescherming worden hoogwaardige keramische composieten gebruikt. Ze garanderen een langdurige bescherming tegen slijtage, onderfilmcorrosie, cavitatie en chemische aantasting.

Uw pomp wordt zuiniger dan ooit

Het lijkt een sterk verhaal, maar dat is het niet. Een goed gereviseerde pomp is beter dan toen U hem aanschafte. Na behandeling door SMIT Technicoat is uw pomp zuiniger dan ooit. Door de extreme gladheid van het composietmateriaal daalt het energie verbruik sterk. Er zijn besparingen mogelijk tot wel 10% of meer en dat is aanzienlijk als U bedenkt dat bij de meeste industriële pompen bijna 90% van de totale exploitatiekosten uitmaken.

Voordeliger dan vervanging


Het is vrijwel altijd voordeliger dan vervanging, U wint kostbare tijd en uw pomp verbruikt minder energie dan hij ooit deed. Vandaar dat een behandeling door SMIT Technicoat een sterke troef kan zijn bij uw streven naar integrale kostenreductie.

Vraag ons naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Captcha