Gespecialiseerd in het bekleden van walsen of rollen

SMIT Technicoat  is al jarenlang gespecialiseerd in het bekleden en het her bekleden van diverse walsen of rollen voor een zeer brede en gevarieerde groep industrieën, van  papier-, kartonnage tot aan chemische industrie. Als het op de levering en/of bekleding van uw walsen aankomt, dragen wij zorg voor een probleemloze en storingsvrije productie voor uw bedrijf.

Diverse soorten coatingen

SMIT Technicoat bekleedt uw rollen of walsen afhankelijk van de toepassing met diverse soorten van coatingen, van hoogwaardige keramische composieten tot harde rubber / ebonietlagen, waarbij elke walsbekleding aan specifieke eisen moet voldoen.

Deze diverse soorten van walsbekleding kunnen worden aangebracht op verschillende ondergronden van staal tot aan vezel versterkte mantels.

Turn-Key afleveren

SMIT Technicoat kan desgewenst de walsen Turn-Key afleveren waarbij wij zorg dragen voor eventuele montage van assen, lagers, lager-blokken, en verpakking. Uiteraard levert SMIT Technicoat ook compleet, inclusief metalen wals-kern.

Bij ons bent u zeker van een scherpe prijs, eerlijk advies en een klantgerichte aanpak. Aarzel niet om voor meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte contact met ons op te nemen.

Vraag ons naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Captcha